Lodge

Book med oss

Opplev eksklusive fasiliteter midt i villmarken

Ved porten til Reisa Nasjonalpark ligger Reisastua. Idyllisk plassert ved en av Norges beste storlaks elver!

Litt utenfor Tromsø og rett atme Lyngen.
Vi har en flyplass rett i nærheten som heter Sørkjosen flyplass.

Reisa Nasjonalpark har et unikt plante og dyreliv. blant Norges 230 fjellplanter finner du her hele 193! 140 fuglearter er observert i området, med bl.a. fjellvåk, kongeørn, haukugle, tårnfalk og jaktfalk. Dyrelivet omfatter jerv, gaupe og fjellrev. Streifdyr av brunbjørn og ulv kan påtreffes i nasjonalparken.

I dette scenarioet tilbyr Reisastua unike opplevelser sommer og vinter!

Suiter

  • Gratis wifi som dekker hele Lodgen (100mBit fiber)
  • De fleste suitene har utsikt over vakre Reisaelva.  Noen har fjellutsikt.
  • Suitene befinner seg 2 etasjer og 2 har egne innganger.
  • Alle våre gjester kan benytte vår store jacuzzi for en liten betaling.
  • Vi skreddersyr slik at alle får innfridd sine ønsker. Hos oss kan dere lage maten selv, eller vi stiller med våre kokker.  Be om tilbud.
  • Alle suiter har TV med apple-tv installert og klart til bruk.
  • De fleste suiter har egne kjøleskap.
  • Vi bruker har bare dobbel-senger i våre suiter.  Ekstra senger kan settes inn ved behov.
Previous
Next

Fasiliteter

Reisastua er bygs i koselig klassisk stil med restaurant, bar, peisestue, tv-stue, møterom og moderne store suiter med egne bad. Det er dobbeltsenger i alle soverom. Vi har en stor takterrasse med jacuzzi (massasjebad).

Reisa Nasjonalpark

Opplev den siste urørte villmarken i Europa Reisa nasjonalpark er 803 km² stor og består av canyon, lakseelv, bekkedaler, våtmarker og fjellplatå. Reisaelva, fossene, båtturismen, og gode forhold for jakt og fiske er noe av det nasjonalparken har å by på. Opplev eksklusive fasiliteter midt i villmarken. Ved porten til Reisa Nasjonalpark ligger Reisastua Lodge…

Området

Reisastua ligger ved bredden av vakre Reisaelva, like ved berømte Reisa Nasjonalpark.  Beliggenheten er perfekt for naturbaserte aktiviteter for alle og vi tilbyr ett stort mangfold. En liten spasertur unna finner du Sarafossen med sitt spektaktulære juv.  Sarafossen er et mektig skue og en av de høyeste fossene i Nordreisa.

Camping

Tronsanes Camping ligger i naturskjønne Reisadalen, ca. 4 mil fra Storslett i Nordreisa Kommune. Vi har helårsplasser for vogn og spikertelt, og tar også imot gjester for kortere opphold. Vi har en leilighet som vi leier ut, ta kontakt for informasjon/booking.

Campingplassen ligger tett inntil snøscooterløypa som går til Oksfjord, Gapperus, Kåfjord, Kautokeino osv. På sommeren er det også mulighet for å fiske i den berømte Reisaelva.

Galleri