Sjøørret

Fisk etter Sjøørret i Reisaelva

Reisastua tilbyr deg muligheten til å fiske etter sjø-ørret. Vi tilbyr forskjellige pakker med fiske i gode soner og overnatting på lodgen. Dere bestemmer selv om dere ønsker å leie en guide eller kokk. Vi skreddersyr ett opplegg som passer for dere. I reisa er snittvekta på ørretene ca 1-2 kg, men hvert år får vi noen store på opp mot 8 kg.

Fiskekort til sjøørret i Reisa

Kontakt oss for fiskekort i perioden 15.august - 14 September.

Reisaelva, verdens vakreste storlakselv

Reisastua skreddersyr døgn og ukespakker med laksefiske i flere prisklasser. Vi tilbyr fiskekort på de beste fiskeplassene som Haugseth, Kjellerstilla, Lastilla og helt ned til Røyelen. Ta kontakt med oss for å booke din fiskeuke nå. Vi kan stille med guider og kokker, eller dere kan klare dere på egenhånd. Ta kontakt så skreddersyr vi en fin uke for dere.

Kjellerstilla

Kjellerstilla er en klassisk fluekulp. Djupålen av elva følger fjellet langs motsatt bredd. Kulpen strekker seg i flere hundre meter og har god plass til flere fiskere. Dette er en av de beste kulpene i Reisaelva og vi er heldig som kan tilby fiskekort hele sesongen.  Dette er også en av de beste sjø-ørretkulpene i elva.

Lastilla

Lastilla befinner seg nedenfor Kjellerstilla og man bør ha båt for å komme til denne fantastiske kulpen. Her har det blitt fanget mange laks rundt 20 kg. Vi har fiskekort her i hele sesongen.

Røyel

Røyelen var i gamle dager kanskje den aller beste laksekulpen i elva. Vi er heldig å kunne tilby nesten hele strekningen på østsiden av elven i fra Lastilla og helt forbi Røyelen i hele sesongen.