Laksefiske

Fang din største laks i Reisaelva

Reisastua tilbyr deg muligheten til å fiske etter noen av de aller største atlanterhavslakser som finnes i verden. Våre gjester har fanget fisk på over 20 kg på flue, og det er bare en håndfull andre elver i verden der dette er mulig.
Reisastua har en ideell beliggenhet i midtre del av Reisa-elven. Fra denne sentrale beliggenheten er det mulig å få tilgang til alle deler av elven. Dette gir oss stor fleksibilitet og lar oss målrette områdene som gir det beste fisket. Det har blitt tatt mange fisk på over 15kg i Reisa de siste årene. Mange av gjestene våre har fått sin største laks hos oss og vi har nå over 60 personlige rekorder i vårt rekordarkiv. Ta kontakt hvis DU har lyst til å sette ny rekord!

Reisaelva, verdens vakreste storlakselv

Reisastua skreddersyr døgn og ukespakker med laksefiske i flere prisklasser. Vi tilbyr fiskekort på de beste fiskeplassene som Haugseth, Kjellerstilla, Lastilla og helt ned til Røyelen. Ta kontakt med oss for å booke din fiskeuke nå. Vi kan stille med guider og kokker, eller dere kan klare dere på egenhånd. Ta kontakt så skreddersyr vi en fin uke for dere.

Kjellerstilla

Kjellerstilla er en klassisk fluekulp. Djupålen av elva følger fjellet langs motsatt bredd. Kulpen strekker seg i flere hundre meter og har god plass til flere fiskere. Dette er en av de beste kulpene i Reisaelva og vi er heldig som kan tilby fiskekort hele sesongen.  Dette er også en av de beste sjø-ørretkulpene i elva.

Lastilla

Lastilla befinner seg nedenfor Kjellerstilla og man bør ha båt for å komme til denne fantastiske kulpen. Her har det blitt fanget mange laks rundt 20 kg. Vi har fiskekort her i hele sesongen.

Røyelen

Røyelen var i gamle dager kanskje den aller beste laksekulpen i elva. Vi er heldig å kunne tilby nesten hele strekningen på østsiden av elven i fra Lastilla og helt forbi Røyelen i hele sesongen.

Redd Reisalaksen

Prosjektet for å redde storlaksen i Reisaelva. Hva kan DU bistå med til prosjektet?