Våre fasiliteter

Hva er å finne på Lodgen?

Vi har restaurant, jacuzzi og bar.

En restaurant midt i naturen 

Sett deg godt til rette ved et pent dekket bord med hvite duker. Vinduene mot naturen strekker seg fra gulvet til taket. På himmelen svever en ørn. I elva ser du kanskje en fisk?  

Så kommer kokken med lokale råvarer, tilberedt etter dine ønsker. Laks, torsk eller kveite, kanskje? Reinsdyr, geit, lam eller okse er også populært.   
Pust ut. Nyt maten. Del historiene fra dagens laksefiske eller ekspedisjon på elva.  
 
Ønsker dere et annerledes julebord i år, eller en minneverdig feiring eller spesielt selskap? Ikke noe problem. Ta kontakt for en hyggelig prat, så order vi resten.  

Vi tar imot gjester i restauranten bare ved forhåndsbestilling. Her er ikke mulig å troppe opp uanmeldt. 

Jacuzzi under stjernene 

Velkommen til boblebad i Jacuzzien på takterrassen. Her er plass til mange, og vi serverer god drikke.  

Med stjernehimmelen som tak får dere verdens beste mulighet til å dele historier fra dagens opplevelser.   

Lyden fra Reisaelva og virkningen av massasjebadet gir dyp ro. Kjenn at musklene dine blir mykere og spenningen i kroppen forsvinner. Len deg tilbake og titt opp i himmelen. Kommer nordlyset dansende? 

Jacuzzien har plass til 8-10 stykker, og bør gjerne bookes i god tid. Her er ofte mange om boblene. 

Bivrost Bar

Vikingene kalte nordlyset for Bivrost. De trodde det var en magisk bro mellom jorden og himmelen. På Reisastua finner du Bivrost Bar, en moderne bro mellom naturen rundt oss og deg som sitter på barstolen.    

Bivrost bar er en moderne bro mellom de lokale, arktiske råvarene, og nettopp deg som er gjest hos oss. Hva med en arktisk gin og tonic, laget av smeltevann fra isbreen? 

Det lokale destilleriet Bivrost, er verdens nordligste. I tett samarbeid med Aurora Spirits er vi er deres stolte ambassadør. Du må ikke dra fra Reisastua før du har tatt en tur i baren, uansett om det bare er for å høre en vikinghistorie.