Spasertur til Sarafossen

Ønsker du å utforske Reisa nasjonalpark i eget tempo og på egenhånd? Velkommen til 90 km med fantastisk arktisk elvelandskap omgitt av vakker natur.  Reisaelva har  både stille luner, strie stryk og et vilt dyreliv. Storlaksen vaker og hopper, mens du padler i midnattssolen til lyden av fjerne buldrende fosser, fugler og dyr. Blir det varmt underveis, finnes det mange sandstrender som passer perfekt til bading og kos! Langs elva finnes det også flere åpne hytter som kan benyttes

Vi leier ut kano og leverer både deg og kano(er) på ønsket sted langs elva. Da kan du padle og fiske deg nedover elva. Om du f.eks kommer gående fra Kautokeino eller via Nordkalottruten, er det perfekt å ha en kano liggende klar i Nausti. Da kan du padle ned resten av elva. Uansett behov – vi fikser det!

Kontakt oss slik at vi sammen kan planlegge og tilrettelegge for deres behov og ønsker for en uforglemmelig opplevelse.

Ønsker du huskytur til Sarafossen? kontakt oss for booking.

Vi anbefaler noe forkunnskap med kanopadling. I tillegg gjennomgår vi en nødvendig sikkerhetsinstruksjon før leie av kano. Vi kommer med tips og anbefaling hvilke stryk dere skal unngå og hvor dere bør gå i land for å leie/bære kano. Hvis det er høyvanns-stand (max 2,5meter), leier vi ikke ut kano. Dette av sikkerhetsmessige grunner da vi vet at farene med å padle på egenhånd i Reisaelva kan undervurderes. Det ønsker vi ikke. 

Hvorfor booke med oss?

– Sikker og refunderbar betaling
– Enestående service
– Komplette turer
– Lokale profesjonelle guider
– Lisenisert og forsikret operatør

Priser

Kanoleie pris pr. døgn – NOK 350,- inkludert årer og flytevest.

Frakt av kano/personer: Avhenger av avstand og antall. Ta kontakt for mer info.